רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
זמן הכנה: כ-25 דקות
מרכיבים:
- 2 קישואים, חתוכים לקוביות
- 2 כפות שמן זית
- 1 עגבנייה גדולה, מגוררת גס
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 שן שום, פרוסה או קצוצה
- כפית שטוחה סוכר חום
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כוס מים
סלט קישואים בתנור
מתכונים נוספים
עוף עם קישואים מתכון משגע
סלט קיסר כמו במסעדה: טיפים ומתכון מנצח
חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי מתכון נדיר
אופן ההכנה:
- מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית.
- מוסיפים את העגבנייה המגוררת, רסק העגבניות, שום, סוכר חום, מלח, פלפל ופפריקה. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים את קוביות הקישואים, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-15 דקות.
- מסירים את המכסה ומגבירים את האש. מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים והקישואים מזהיבים קלות, תוך כדי ערבוב מדי פעם כדי שלא יישרפו.
הגשה:
מגישים חם כתוספת או כמנה עיקרית קלה.
צילום והכנה : עינב
הגב