רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם? לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.
מתכון קל לפיתה ערבית
מצרכים:
1 ק"ג קמח
1 כפית מלח
1 כף שמרים
3 כוסות מים
פיתה ערבית:
המתכונים הכי נצפים:
קציצות עוף ואפונה מתכון טעים במיוחד
עוף בריבת בצל בטאגין מתכון מרוקאי
מתכון לנאגטס עוף פריכים
אופן הכנה:
1.מערבבים את כל המוצרים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים ומתפיחים 30-40 דקות.
3. לאחר תפיחה מחלקים ל-17 חלקים שווים.
4. מרדדים לצורה של פיתה ומשאירים לתפיחה כמה דקות.
5. אופים בתנור בחום של 220 מעלות על רשת בחלק העליון עד להשחמה או שמים בטאבון למי שיש.
הגב